Inschrijven gasten start vandaag!

Da(a)g-je Uit, de jaarlijkse tocht voor mensen van 70 jaar en ouder uit Heerlen en Hoensbroek heeft de afgelopen jaren door Corona niet plaatsgevonden.

Dit jaar pakt de organisatie de draad weer op, in een vernieuwde opzet. 

De senioren worden door chauffeurs thuis opgehaald en worden naar de centrale startplaats gebracht. Dat is dit jaar wederom het bekende Pancratiusplein. De tocht wordt een verrassingstocht door Zuid-Limburg met diverse stops. Aan het einde van de dag krijgen de senioren, maar natuurlijk ook de chauffeurs, een gezellig all-in diner aangeboden bij Van der Valk Heerlen.

De organisatie van Da(a)g-je Uit bestaat volledig uit vrijwilligers, die ondersteund worden door een groot aantal sponsoren en sympathisanten. De tocht wordt belangeloos begeleid door de GGD, artsen, leraren en leerlingen van Arcus Zorgacademie, motards en een geestelijke. Mensen met een rollator kunnen mee, mits men redelijk mobiel is. Rolstoelers kunnen uitsluitend mee indien men zelf voor een begeleider zorgt.

Inschrijven deelnemers

De Heerlenaren van 70 jaar en ouder die willen deelnemen aan Da(a)g-je kunnen zich tot 23 april inschrijven bij de volgende locaties:
– Bakkerij De Gijsel, Bautscherweg 
– Dikke Mik, Van Weerden Poelmanstraat
– Bakkerij Voncken, Weltertuynstraat, Saroleasstraat, Sittarderweg, Kasteellaan, Wannerstraat en Kouvenderstraat
– Het Breuker Hoes, Marktstraat Hoensbroek ’s morgens tussen 10.00 tot 12.00 uur. 
– Parc shop Imstenrade (tussenverdieping Bosanemoom)

U kunt ook digitaal inschrijven via onze site daagjeuitheerlen.nl.
De kosten bedragen € 15,00 per persoon. Dat is dus inclusief een lunchpakket en het diner. Het bedrag van € 15,00 per persoon dient bij inschrijving contant voldaan te worden.


Nieuwe chauffeurs

Wij kunnen niet zonder chauffeurs. Mensen die vrijwillig een dag vrij roosteren om een aantal senioren een prachtige dag te bezorgen. Chauffeurs kunnen zich via de site daagjeuitheerlen.nl aanmelden. U ontvangt vervolgens alle benodigde informatie. De chauffeur ontvangt van ons geen vergoeding, maar wel een lunchpakket, een consumptiebon en een gratis diner. En van de gasten heel veel dankbaarheid!

Dit jaar vindt Da(a)gje Uit Heerlen op maandag 15 mei, voor de 53ste keer plaats. 

De imposante stoet met ongeveer 200 auto’s vertrekt vanuit het centrum van Heerlen. De gasten rijden een prachtige route door Zuid-Limburg met tal van stops en verrassingen. 

Donateurs

Ook dit jaar doet de organisatie een beroep op donateurs om een bijdrage te leveren. Zonder de steun van donateurs kan deze jaarlijkse dagtocht niet meer georganiseerd worden. Bijdragen voor dit sympathieke doel kunnen worden gestort bij 

NL67 RABO 0113 2644 88 t.n.v. Stichting Da(a)gje Uit.