DA(A)G-JE UIT HEERLEN 2019

Maandag 20 mei 2019

Inschrijven gasten en chauffeurs kan nog!

Da(a)g-je Uit is een jaarlijkse tocht voor mensen van 70 jaar en ouder uit Heerlen en Hoensbroek. Zij worden getrakteerd op een mooie autorit door prachtige landschappen in het Euregionale grensgebied. De organisatie van Da(a)g-je Uit bestaat volledig uit vrijwilligers, die ondersteund worden door een groot aantal sponsoren en sympathisanten. De tocht wordt belangeloos begeleid door de GGD, artsen, leraren en leerlingen van Arcus Zorgacademie, motards en een geestelijke.

Nieuwe chauffeurs
Wij kunnen niet zonder chauffeurs. Mensen die vrijwillig een dag vrij roosteren om een aantal senioren een prachtige dag te bezorgen. Chauffeurs kunnen zich via de site daagjeuitheerlen.nl aanmelden. U ontvangt vervolgens alle benodigde informatie. De chauffeur ontvangt van ons geen vergoeding, maar wel een lunchpakket, een consumptiebon en een gratis diner. En van de gasten heel veel dankbaarheid!

Inschrijven deelnemers
De Heerlenaren van 70 jaar en ouder die willen deelnemen aan Da(a)g-je kunnen zich tot 30 april inschrijven bij de volgende locaties:

  • Bakkerij De Gijsel, Bautscherweg
  • Dikke Mik, Van Weerden Poelmanstraat
  • Bakkerij Voncken, Weltertuynstraat, CorioCenter, Sittarderweg, Kasteellaan, Wannerstraat en Kouvenderstraat
  • Het Breuker Hoes, Marktstraat Hoensbroek ’s morgens tussen 10.00 tot 12.00 uur.

U kunt ook digitaal inschrijven via onze site daagjeuitheerlen.nl.

De kosten bedragen € 12,00 per persoon. Dat is dus inclusief een lunchpakket, consumptiebon en een diner. Het bedrag van € 12,00 per persoon dient bij inschrijving contant voldaan te worden.

Dit jaar vindt Da(a)gje Uit Heerlen op maandag 20 mei, voor de 52ste keer plaats. De imposante stoet met ongeveer 200 auto’s vertrekt vanaf De Bongerd in het centrum van Heerlen. De tocht voert ook dit jaar naar het Duitse plaatsje Gemünd in de Eifel.
De gasten rijden een prachtige route door Limburg, België en Duitsland. Zoals altijd is er tijdens de trip volop tijd voor pauzes, het strekken van de beentjes, "Kaffee mit Kuchen" en andere pleziertjes, die horen bij een dagje uit. In Gemünd genieten de deelnemers van een lunchpakket en wordt het centrum van dit kleine stadje, of het mooie bosrijke wandelgebied bezocht. Afsluitend is er een gezamenlijk diner in Heerlen.

Donateurs
Ook dit jaar doet de organisatie een beroep op donateurs om een bijdrage te leveren. Zonder de steun van donateurs kan deze jaarlijkse dagtocht niet meer georganiseerd worden. Bijdragen voor dit sympathieke doel kunnen worden gestort bij NL67 RABO 0113 2644 88 t.n.v. Stichting Da(a)gje Uit.

< terug